Laat je hond voordelig proeven van Horta PURE premium hondenvoeding

**CORONA** Momenteel is er geen korting geldig op Horta PURE en andere dierenvoeding.

1. Kies je kortingsbon
Geldig op ALLE 3 kg verpakkingen van Horta PURE
Kies
Geldig op ALLE 12kg verpakkingen van Horta PURE
Kies
2. Vul je gegevens in en download je coupon


Schrijf me in op de nieuwsbrief

2,510

3. Bedankt voor het aanvragen van de kortingsbon!

Download jouw kortingsbon Verzend naar mijn e-mailadres

De filosofie van Horta PURE

*CORONA* Momenteel is er geen korting geldig op Horta PURE en andere dierenvoeding.

Onze premium hondenvoeding is 100% Belgisch en steunt op drie essentiële voedingspijlers: superieure smaak, verteerbaarheid en glutenvrije recepten. Ze zitten boordevol antioxidanten en bevatten de juiste verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Kortom: lekkere en gezonde voeding van topkwaliteit voor je trouwe vriend.

Icon

Premium taste

Vlees van topkwaliteit is altijd het hoofdingrediënt. Maar er zit nog zoveel meer in Horta PURE: lekkere kruiden, groenten en fruit, witte rijst én bruine rijst. Een puur smaakfestijn voor élke hond!

Icon

Easy digest

Elk recept bevat tal van hypoallergene ingrediënten, prebiotica en maximaal 1 of 2 dierlijke eiwitbronnen. Dat maakt de brokken licht verteerbaar, zelfs voor honden met een gevoelige maag, én ze krijgen een gezonde stoelgang.

Icon

Gluten free

100% glutenvrije voeding verlaagt het risico op voedselallergieën bij je hond. Daarom bevat Horta PURE premium hondenvoeding geen tarwe of gerst, maar witte en bruine rijst.

Rijk aan antioxidanten

Rode en blauwe bessen, rozemarijn, kurkuma, broccoli en spinazie dragen bij tot een sterk immuunsysteem en helpen de veroudering van de lichaamscellen tegen te gaan.

Die antioxidanten zijn bovendien een bom aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine D, zink en selenium voor een sterkere weerstand.

Vind je Horta winkel

Horta is een groep van meer dan 50 winkels, verspreid over het hele land. Benieuwd welke Horta winkel in jouw buurt ligt?

Vind een winkel in je buurt